Lagermedhjælper til vores prøve-værksted (besat)

Vil du være en del af vores team på lageret, hvor vi har et mindre værksted som laver prøver og udstillingsmaterialer til vore kunder?

Arbejdsopgaver:
Opgaven består i at save gulvprøver til og pakke ned til forsendelse. Du skal derfor kunne håndtere en rundsav og have hænderne skruet godt på. Du kommer til at arbejde på et mindre værksted, i samarbejde med en ældre herre, som hedder Hugo.

Uddannelseskrav:
Ingen

Personlige og faglige kompetencer:
Du skal være kvalitetsbevidst og have blikket for nøjagtighed. Du skal have sans for detaljen, have ordenssans og kunne bevare et godt overblik over opgaverne. Du skal selvfølgelig være mødestabil og engageret i jobbet.

Certifikater:
Truck eller stabler certifikat nødvendigt. Vi hjælper også gerne med erhvervelse af truckkortet.

Arbejdstider:
Stillingen er på 37 timer om ugen fra mandag-fredag. Du kan møde ind fleksibelt mellem kl. 6-8.
Lageret har åbent i tidsrummet: mandag-torsdag 6-16 og fredag 6-14.30.

Sådan søger du:
Send din ansøgning vedhæftet CV på mail info@wallmann.dk senest d 15. august 2022 (mrk: lagermedhjælper). Vi kalder løbende ind til samtaler. Tiltrædelse efter aftale.

Arbejdssted:
Sabroesvej 20B i Silkeborg

Om Wallmann:
Wallmann A/S har eksisteret i mere end 40 år. Vi leverer gulve, gulvunderlag, bordplader, lofter og meget mere til byggemarkeder, gulvforhandlere og byggeprojekter primært i Danmark. Vores kontor, showroom og 10.000 m² lager er placeret på Sabroesvej 20B i Silkeborg. Vi leverer varer, med vores egne biler, til vores kunder hver dag.