Vores historie

I mere end 40 år har vi leveret gulve, lofter, bordplader og meget mere til byggemarkeder og byggeprojekter i primært Danmark. Med fødderne plantet solidt i den jyske muld, har vi opbygget en forretning, som specielt i de seneste år er vokset markant.

Din sikkerhed

Vi værner om ordentlighed og professionalisme.

Vi udfylder en plads mellem producenter rundt om i verden samt nordiske forhandlere og projektudviklere. Vores eksistensberettigelse er afhængig af den ordentlighed og professionalisme, vi udviser.

Miljø & bæredygtighed

Vi har et brændende ønske om fortsat at løfte vores koncept og tage mere ansvar.

Derfor er miljø og bæredygtighed placeret højt på vores dagsorden. Vi er konstant på jagt efter bæredygtige og innovative produkter, så vi på en god, ordentlig og fair måde kan servicere vores kunder.

AAA Kreditvurdering

Vi er en bundsolid virksomhed bygget på jyske normer. Det viser vores AAA-kreditvurdering også. Vi passer på pengene og vores forretning.

Et stærkt og veldrevet Wallmann sikrer dig som kunde en solid samarbejdspartner i årerne, der kommer.

Hvem er vi?

Søger du en kontaktperson, så finder du en oversigt over vores medarbejdere her.

Samhandel

Wallmann er en virksomhed med et stort produktprogram. Sortimentet omfatter et fast lagersortiment, men vi tager også meget gerne imod kundespecifikke ønsker.

Showroom

Vi har to showrooms i hhv. Silkeborg og Valby, samt et showroom i Göteborg. Vi som vi glæder os til at vise frem for vores kunder, forhandlere, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Her kan du se billeder fra vores showroom, som er åben for vores forhandlere.