Miljø & bæredygtighed

Vi har et brændende ønske om fortsat at løfte vores koncept og tage mere ansvar. Derfor er miljø og bæredygtighed placeret højt på vores dagsorden.

I alt hvad vi laver søger vi den bedste løsning for miljøet. Men Rom blev ikke bygget på en dag, det ved vi! Vi går beslutsomt frem mod endemålet, men accepterer, at det nås skridt for skridt. Vi er næstsidste led i en lang kæde, og meget skal tilpasses, før vi kan sige, at vi er helt i mål.

FSC certificeret

I 2011 blev Wallmann FSC-certificeret til at kunne håndtere FSC® certificerede produkter. En ordning, som giver os mulighed for at leve op til vore kunders ønske om bæredygtige produkter.

FSC er et miljømærke for ansvarlig skovdrift. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Læs mere om FSC via følgende link: www.fsc.org

Wallmann overholder FSCs grundlæggende krav om arbejdstagerrettigheder – KLIK HER

De produkter, som vi har i sortimentet, er på vores hjemmeside mærket med vor FSC licens kode.

Licenskode: FSC®-C106146

Se FSC Certifikat – KLIK HER

PEFC certificeret

I 2011 blev Wallmann ligeledes certificeret til at kunne håndtere PEFC certificerede produkter.

PEFC er en certificeringsordning for bæredygtig skovdrift, hvilket vil sige, at skovdriften lever op til en række hensyn, der sikrer skoven nu og i fremtiden. Det betyder bl.a., at man planter et træ for hvert træ man fælder, og på den måde sikrer, at skovene bevares.

Læs mere om PEFC via følgende link: www.pefc.dk

De produkter, som vi har i sortimentet, er på vores hjemmeside mærket med vort PEFC certificeringsnr.

Registration Code Number: PBN-PEFC-COC-000056

Logo licenskode: PEFC/09-31-049.

Se PEFC Certifikat – KLIK HER

Medlem af Rådet for bæredygtigt byggeri

Wallmann er medlem af Rådet for bæredygtigt byggeri, som arbejder for at fremme bæredygtighed i bygge- og ejendomsbranchen. Organisationen administrerer og udvikler bla. certificeringssystemet DGNB, der anvendes til dokumentation af bæredygtighedstiltag i byggeri, bygninger og byudvilkling i Danmark.

Med medlemsskabet får vi større viden og forståelse for bæredygtige byggematerialer, og dermed styrke samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere på: Rådet for Bæredygtigt Byggeri (rfbb.dk)

 

Dokumentation

Vi er altid behjælpelig med dokumentationer på vores produkter.

Datablade, monterings- og plejevejledninger kan nemt downloades på produktsiden – eller på her: download.

For yderligere dokumentation forhør venligst hos din salgskonsulent .