Vi søger ekstern sælger til Sjælland (er besat)

Vi har travlt og søger en ekstern sælger med begge ben placeret på gulvet.

”Sælger M/K” – sælger til gulve

Hvem er du: Du er sikkert allerede ekstern sælger (eller drømmer om at blive det) og ved sikkert allerede en hel del om gulve og gulvbranchen, herunder især butiksbesøg, projektbearbejdning og rådgivning. Det er en fordel, hvis du har branche- og konkurrentkendskab, men dog ikke et krav. Vigtigst er at du er SÆLGER. Du har let ved at tilegne dig ny viden, samt en naturlig tilgang til, at ville lære nye mennesker at kende.

Jobbet: Du vil få ansvaret for at udvikle gulvområdet i Danmark sammen med vore nuværende sælgere, men især Sjælland har dit fokus. Din opgave er at vedligeholde og videreudvikle Wallmann’s kundekreds via planlægning, rådgivning samt en proaktiv salgsindsats med stor vægt på kundepleje. Du skal kunne håndtere salg på den korte bane, såvel som deltage i at udtænke og udvikle fremtidige strategier indenfor gulve.

Dit salg vil tage udgangspunkt i vores komplette gulvsortiment, som du vil modtage grundig oplæring i.

Distrikt: Sjælland.

Bopæl: Din optimale bopæl er Sjælland. Du vil typisk have en fast kontordag i Silkeborg hver anden uge om fredagen.

Er dette dit drømmejob?
Du trives med en travl hverdag og kender til jobbet som sælger, værdsætter frihed under ansvar, samtidig med at der fokuseres på at nå en fælles målsætning. Du forstår balancen af, at ”det skal være sjovt at gå på arbejde”, samtidig med at du ved, at ”vi arbejder ikke for sjov”. Du vil blive supporteret af et fantastisk eksternt og internt salgsteam og coaches af din leder løbende. Når du starter hos Wallmann, så er det vores fælles mål, at du får succes.

Du tør noget og vil gerne bidrage med dine idéer. Du har det nemt med mennesker og er vant til livet på farten, uanset om det er en kollega, som behøver din hjælp, en kunde, der stiller krav eller en leverandør, der skal følges op på. Du når langt med dit smil og en positiv tilgang.
Er du den helt rigtige kandidat til jobbet?

Så send straks din kortfattede ansøgning, inkl. billede, ren straffeattest og kopi af kørekort, samt relevant CV på info@wallmann.dk att. Kim Dyhr Jørgensen.

Sidste ansøgningsfrist er 4. Februar 2022. Vi forventer samtaler i Silkeborg og afklaring i løbet af Februar 2022.