Inviter roen indenfor

Ofte er det kun gulvet som er i fokus, men når gulvet er valgt, bør man også kigge på gulvunderlaget. Valg af det det rigtige underlag har stor effekt:

  • en akustikforbedrende løsning
  • forbedrer gangkomforten og rumklang i rummet
  • lever op til kravene i et bæredygtigt byggeri

Vi har udviklet underlaget med fokus på de langvarige effekter på både trin- og trommelyde. NO NOISE® underlaget blev introduceret på det danske marked i 2007.

Kan mindske støjen og dit klimaaftryk

Det lyder næsten for godt til at være sandt, da vi efterhånden har vænnet os til, at det, der er godt for klimaet, samtidig er noget, der gør vores liv mere besværligt eller mindre komfortabelt. Men med NO NOISE-underlaget er det faktisk muligt både at blæse og have mel i munden.

Kim Dyhr Jørgensen, projektdirektør hos Wallmann forklarer det: ”Noget af det, jeg synes, det er meget vigtigt at have fokus på, når vi taler bæredygtighed, er genanvendelighed. Og da det her underlag har langvarige akustikforbedringer, kan man skifte gulvet igen og igen uden også at skulle skifte underlaget, hvor andre underlag har mistet effekten efter bare 2-3 år”

Akustikforbedrende løsninger til ethvert projekt

Akustikken i vores hjem, skole og vores arbejdsplads spiller en ret afgørende rolle for vores trivsel og komfort, da en god akustik gør det mere behageligt at opholde sig i rummet samtidig med, at det øger vores koncentrationsevne og produktivitet. Det er derfor noget, der har været stor fokus på de senere år med både loft- og vægpaneler, men selve gulvene og dets underlag spiller altså en afgørende rolle.

 

Nedbring radonværdier i boligen med vores radonspærre underlag

Man ser desværre ofte at både nye og gamle boliger ikke er ordentlig sikret mod radon. Det kan vise sig, at blive dyrt for både bygherren og entreprenøren, da bygningsreglement fastslår at alle boliger opført efter 2010 skal radonsikres til under 100 Bq/m3.

Vi fik flere forespørgsler om ikke der var en nemmere, og ikke mindst billigere løsning i forhold til radonsikring af boligen. Det gav salgsdirektør Jan Jørgensen ideen til vores nuværende Radonspærre gulvunderlag, som han fik udviklet i samarbejde med vores leverandør. NO NOISE® Radonspærre underlaget er testet hos SBI Danmark, og en del af vores faste sortiment i gulvunderlag.

Godt for mennesker - godt for miljøet

Vores gulvunderlag er helt PVC-fri og produceret uden brug af blødgører, det som de fleste kender som phthalater, som skader miljøet. Vores underlag har dokumentation og overholder alle gældende retningslinjer:

  • Indeklimamærket A+
  • Blue Angel
  • EPD miljøvaredeklaration

Har du brug for gulvunderlag til dit næste projekt?

Ønsker du yderligere information? Kontakt vores konsulenter eller send en mail til info@wallmann.dk. Vi svarer hurtigst muligt.

Kontaktinformation:

Wallmann A/S
Sabroesvej 20B, DK-8600 Silkeborg
Telefon: +45 87700 900
Mail: info@wallmann.dk